Op 3 oktober zijn alle dieren jarig op Dierenweide de Kraal

2 oktober 2015 06:48  Redactie  Reageer

Op zaterdag 3 oktober viert Dierenweide de Kraal Wereld Dierendag met een feestelijk open middag. Vanaf 13.30 uur tot 16.00 uur zijn buurtbewoners en belangstellenden van harte uitgenodigd dit feestje mee te vieren n Park de Hoge Weide, Parkwijk zuid, Leidsche Rijn.

Het is extra feest die dag, want naast de verjaardag van alle dieren, viert de Kraal ook de eigen verjaardag. De weide bestaat dan precies 7 jaar. Het is een kleine, gezellige, intieme kijkweide, opgezet door en voor buurtbewoners van Parkwijk en Langerak! Omdat het een kijkweide is, de naam zegt het al, is deze niet voor publiek toegankelijk, maar terdagmiddag 3 oktober dus wel! Ben je nieuwsgierig naar hoe de kippen in een kippenkast op stok gaan? Wil je wel eens een echt zwaluwnest in een boerenschuur gezien? Wil je de jongste dwerggeitjes eens aaien? Kom dan naar de open middag! Iedereen is van harte welkom koffie, thee en ranja staan klaar!
Er is die middag verder nog van alles te doen, o.a. knutselen aan een knutseltafel, springen op een springkussen en geschminkt worden door een professionele schminkdame. Vanzelfsprekend kan er ook kennis gemaakt worden met de dieren. Al nieuwsgierig geworden? Op Facebook vind je foto´s en video´s over wat er zoal gebeurt op de weide.


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website