Mobiel reizend theater bij het Castellum

Bij het Castellum staat een opvallend rijdend bouwsel. Het gaat om een theater waar nog geen 50 personen een zit plaats kunnen bemachtigen. Het theater op wielen heeft door heel Europa gereisd en zal nog een week op deze plek blijven staan en daarna definitief zal ophouden te bestaan. Naar onze mening is dat ontzettend jammer want het is een uniek iets wat we nog nooit ergens eerder gezien hebben. Volgens de eigenaar is het na ruim 300 keer de voorstelling te hebben gegeven tijd voor iets anders, bovendien zou het te veel kosten om het rijdende theater volledig op te knappen.

Voor wie een voorstelling wil zien moeten we teleurstellen. De komende week is het helaas volledig uitverkocht door scholen uit de omgeving.

Hieronder de foto’s:


  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.