Help je mee bollen planten in het Maximapark?

Het jaargetijde voor het planten van bloembollen is weer aangebroken en daarom wordt zaterdag 10 oktober door De Vrienden van het Máximapark weer een bollenplantdag georganiseerd. Er zijn heel wat bollen ingekocht maar die moeten nog wel de grond in. Daarom is iedereen die zin heeft een ochtend de handen uit de mouwen te steken van harte uitgenodigd te komen helpen. Een leuke activiteit voor jong en oud.

We starten om 9.00 uur met koffie/thee (later aansluiten is natuurlijk ook mogelijk) in onze uitvalsbasis aan de Utrechtseweg 4 te Vleuten. Dat is recht tegenover de hoofdingang bij de grote houten uil en naast de parkeerplaats. Naar verwachting kunnen de bollen rond de klok van 12 uur allemaal in de grond zitten. We sluiten af met soep en een broodje.

Nog nooit een parkwerkdag meegemaakt? Kom dat dan eens uitproberen. Het is een leuke bezigheid voor het hele gezin. En je kunt ook gerust in je eentje komen want het is altijd gezellig. Dus reden genoeg om een handje mee te helpen om de bloembollen in de grond te planten zodat iedereen in het voorjaar van 2016 kunnen genieten wanneer al deze bollen in bloei staan.

Wil je soep en een broodje mee eten? Dan is het handig als je je vooraf eevn aanmeldt bij p.mocking@maximapark.nu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.