Landschapsbaan Vleuterweide wordt definitief ingericht

Vanaf vandaag, 5 oktober wordt gestart met de definitieve inrichting van de Landschapsbaan tussen de Europaweg en de HOV busbaan. Beide rijbanen krijgen nu hun definitieve asfaltdeklaag. In de zijbermen en de middenberm komen bomen. Ook het vrij liggende fietspad, tussen de Europaweg en de Veldhuizerweg, krijgt een definitieve afwerking. En er komt een voetpad. Tijdens de uitvoering kan het autoverkeer in beide richtingen doorgaan. Fietsers worden tijdelijk omgeleid via de Tuinlanden. Het werk wordt medio december opgeleverd.

4 gedachten over “Landschapsbaan Vleuterweide wordt definitief ingericht”

  1. Super, dat ook de Landschapsbaan nu mooi wordt. Komt er nog ooit een directe weg naar de parkeerplaats bij het Amadeus? Dat zou toch veel overlast aan de andere kant voorkomen? Iemand een idee?

  2. Wat zou het mooi zijn als de aansluitende Eurpaweg op dezelfde manier met dezelfde jonge bomen opgeknapt zou worden. Dat zou pas een prachtige entree voor Vleuterweide kunnen worden.
    Jammer dat de niet belanghebbenden halstarrig blijven hechten aan die oude afgekloven levensgevaarlijke bomen rij op de Europawegblijft, die er nu staan. Als de gemeente hierin meegaat, wederom een gemiste kans. Ik hoop dat van Zanen dit keer eens zijn verstand gebruikt, en het oorspronkelijke gemeente plan om die Europa meuk te vernieuwen handhaaft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.