Vorige winnaar GPvLR ‘Between the Jars’ brengt EP uit

Between The Jars is een Utrechtse band die vorig jaar nog ‘De grote prijs van Leidsche Rijn’ en op 24 oktober hun debuut EP lanceren met een release in EKKO Utrecht.

Vijf jonge mannen uit Utrecht vonden elkaar eind 2014 om een nieuw project op te zetten, ‘Between The Jars’. Het doel was om af te stappen van het vergrijsde imago van classic rock en het een nieuwe twist te geven. Door de uiteenlopende stijlen van de bandleden wordt de classic rock verrijkt met een hoge dosis blues, funk en een mespuntje psychedelica.

Binnen een half jaar tijd wonnen ze 3 bandwedstrijden (Jampop, Kleine prijs van Nieuwegein en Grote Prijs van Leidsche Rijn), kwalificeerde ze zich voor de Utrecht Popprijs en stonden ze op het podium met acts als Orange Skyline, BADE, The Indien en John Coffey. Between The Jars heeft in april een EP opgenomen die 24 oktober in EKKO gepresenteerd zal worden.

Foto: Irina Burak

Lees ook:
Finale Grote Prijs van Leidsche Rijn in zicht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.