Drie man aangehouden met hulp helicopter na ramkraak Vleuterweide

In de nacht van woensdag 7 op donderdag 8 oktober konden drie verdachten aangehouden worden na een achtervolging. De drie worden verdacht van het plegen van een ramkraak op een winkel aan de Burchtwal.

Rond 05.00 uur kwam de melding dat er een ramkraak op een winkel aan de Burchtwal was gepleegd. Getuigen zagen een auto wegrijden in de richting van de Landschapsbaan. Daar zagen toegesnelde agenten een auto met gedoofde lichten rijden die met hoge snelheid de Veldhuizerweg op reed. Een achtervolging werd ingezet, echter op de Burgemeester Koningsbruggeweg raakten ze het zicht op de vluchtauto kwijt.

Aanhouding
Inmiddels vloog ook een politiehelikopter om te assisteren bij de zoektocht en zag de auto weer rijden. De achtervolging werd op de weg voortgezet en ging van Vleuten naar Utrecht-Noord. Op de Humberdreef konden de verdachten worden aangehouden. Het betreft twee mannen van 24 en 27 jaar uit Utrecht en een 26-jarige man uit Gouda.

In de auto troffen agenten de vermoedelijke buit van de ramkraak aan. De auto werd in beslag genomen en de drie verdachten zitten vast. Een nader onderzoek is ingesteld.

2 gedachten over “Drie man aangehouden met hulp helicopter na ramkraak Vleuterweide”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.