Stichting Dierenweide Vleuten vraagt om uw steun

Heeft u de Dierenweide Vleuten al eens bezocht? De kans is groot. Elk jaar groeit het aantal bezoekers. Om te blijven genieten van de weide vraagt de stichting uw steun. Giften, subsidies en vrijwilligers zijn welkom. De Dierenweide bestaat uit een mooie weide met schapen, geiten, biggetjes, pluimvee, volière en een vijver met zwanen en sier-eenden. Met mooi weer een prachtige plek om even langs te wandelen. Vanaf april tot oktober is de dierenweide geopend voor publiek.

De weide wordt onderhouden door een enthousiaste groep vrijwilligers. Wilt u ook vrijwilliger worden? De gemeente Utrecht steunt de weide jaarlijks financieel (gedeelte van de voer en onderhoudskosten) en als het nodig is materieel (nieuwbouw hoofdgebouw, groot werk aan de weide zoals hekken, vijver uitbaggeren, pad aanleggen op de weide).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].