WandelgroepLOOP Vleuten nu ook op woensdagavond

12 oktober 2015 09:03  Redactie  1 reactie

Afgelopen half jaar heeft WandelgroepLOOP, samen met het Julius Gezondheidscentrum Leidsche Rijn en de Bas van de Goor Foundation, de Diabetes Challenge gelopen. Het eindresultaat was dat 13 wandelaars met Diabetes een AvondVierdaagse hebben gelopen van 4 keer 10 kilometer en sommigen zelfs een AvondVijfdaagse van 5 keer 10 kilometer. Dit is een geweldige prestatie van de deelnemers omdat we gestart zijn met 1 keer 3 kilometer lopen per week.
Het allergrootste voordeel van deze Diabetes Challenge is dat de deelnemers zich veel fitter zijn gaan voelen.

Met elkaar hebben we daarom besloten om verder te gaan met de wandelingen op de woensdagavond. We starten vanaf nu elke woensdagavond om 19.00 uur vanaf de trap op de hoek Teunisbloemlaan-Pasiebloempad bij Buurtcentrum De Weide Wereld in Vleuterweide, Teunisbloemlaan  50, 3452 CB Vleuten en maken een wandeling van 6 kilometer of van 8 kilometer. Na afloop drinken we met de liefhebbers koffie in Het Buurtcentrum De Weide Wereld.

Heb je zin om mee te komen lopen op woensdagavond of wil je graag informatie over kosten, stuur een mail naar smitejj@dds.nl of bel naar 06-22767450 . Voor leuke belevenissen en informatie, kun je ook de website bezoeken van wandelgroeplOOP www.wandelgroeploop.nl

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

1 reactie

  1. Toevoeging: Je mag ook meedoen als je géén diabetes hebt !!!!
    Tot ziens Nel


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website