Nieuwe uitstraling voor informatiebalie CultuurCampus

De informatiebalie van de CultuurCampus in Vleuterweide, bemand door enthousiaste en deskundige vrijwilligers van Welzaam, heeft deze week een vernieuwde uitstraling. Met deze uitstraling kunnen we de bewoners van Vleuten De Meern nog meer goede informatie aanbieden en zijn wij duidelijker zichtbaar als informatiebalie.

De monitor en belettering zijn in samenwerking met de vrijwilligers van de klussendienst gerealiseerd.

Het informatiecentrum biedt u allerlei voorzieningen zoals pc’s met internet en intranet, KPN–hotspot en kopieermachine van de bibliotheek. U vindt er ook diverse informatieve folders, tijdschriften en kranten om te lezen.
U kunt (als nieuwe) bewoner bij het informatiecentrum terecht met al uw vragen over wonen, buurtinitiatieven, vrijwilligerswerk, WMO, zorg, (ouderen-)welzijn, vrijetijdsbesteding, veiligheid, leefbaarheid, kunst, cultuur, winkelen, werk en inkomen.
De informatiebalie functioneert tevens als Front Office (ontvangt bezoekers) voor het UCK, Abrona, Het Baken, het Amadeus Lyceum, Buurtteam, Welzaam en Harten voor Sport.
Wij kunnen u tevens de weg wijzen naar boodschappen hulpdienst, algemene hulpdienst, klussendienst, vervoer, maaltijden service, maatschappelijk werk, schoolmaatschappelijk werk, juridische dienstverlening, ouderenwerk, Plusbus Erop Uit, U Centraal, bewonersondersteuning (sociaal makelaar), activering en vrijwilligerswerk van Welzaam.

De informatiebalie is een project van Welzaam. Wilt u meer informatie neemt u dan contact op met baliecoördinator Diana Oomen via baliecoordinatorcultuurcampus@gmail.com. Het informatiecentrum CultuurCampus ligt naast winkelcentrum Vleuterweide en tegenover de Zingende Toren, Burchtpoort 16, te Vleuterweide, Vleuten. Het is per bus (lijn 28) bereikbaar. Ook kunt u ons vinden en spreken via Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn, onze website www.cultuurcampusvleuterweide.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.