Medewerkster kinderdagverblijf vergeet kind

Begin oktober heeft een medewerkster van een kinderdagverblijf in Vleuten per ongeluk een jongetje van veertien maanden buiten laten staan, zo meldt RTV Utrecht. De peuter zou zelf nog niet kunnen lopen. De manager van kinderdagverblijf De Tovertuin laat weten dat het kind geen gevaar zou hebben gelopen aangezien het terrein waar het jongetje zat was afgesloten met twee hekken.

De betreffende medewerkster zou zijn overgeplaatst naar een groep met oudere kinderen.

3 gedachten over “Medewerkster kinderdagverblijf vergeet kind”

  1. Het was geen vaste kracht. Kdv’s werken momenteel met veel invalkrachten en uitzendkrachten door de crisis die we hebben gehad. Daarbij is er een wet aangenomen dat er een 4 ogenbeleid moet zijn, dus altijd twee leidsters op de groep. Waar was die collega dan?
    Ik keur het niet goed, maar het ventje is nooit in gevaar geweest en is hooguit 10 minuten op het pleintje geweest. We weten niet precies hoe het gegaan is…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.