Politie vlag

Politie onderzoek naar diverse fietsendiefstallen omgeving Vleuterweide

Op zaterdagavond 24 oktober werd een verdachte van fietsdiefstal na melding van een getuige gearresteerd in de omgeving van het station Vleuten. Het onderzoek naar de 22-jarige verdachte is in volle gang en we vragen uw hulp bij het succesvol afronden van het onderzoek.

De verdachte bleek op een fiets te rijden die op 28 september op het winkelcentrum Vleuterweide was gestolen. Na zijn aanhouding stelden wij een onderzoek in bij de woning van de verdachte. Daar troffen we een vrij nieuwe kindermountainbike van het merk B-twin aan en verder nog een fietstas van het merk Packers, een windscherm en in zijn zak nog een sleutelbos. We denken dat de fietstas hoort bij een eerder gestolen fiets. Ook zijn wij nog steeds op zoek naar de eigenaar van de gestolen Gazelle Orange Lite. De fiets is gekocht bij het Banierhuis. Deze Gazelle heeft in de fietsenstalling van het station gestaan maar de eigenaar heeft zich nog niet gemeld. Vermoedelijk hebben de diefstallen plaats gevonden in Vleuterweide of omgeving.

Het is voor het onderzoek van groot belang dat we de eigenaren van de spullen vast kunnen stellen. Herkent u de aangetroffen spullen neemt u dan s.v.p. direct contact op met de recherche van het basisteam Utrecht-West via het nummer 09008844.

2015-10-25_politie_onderzoek_fietsdiefstallen_1

2015-10-25_politie_onderzoek_fietsdiefstallen_2

2015-10-25_politie_onderzoek_fietsdiefstallen_3

2015-10-25_politie_onderzoek_fietsdiefstallen_4

2015-10-25_politie_onderzoek_fietsdiefstallen_5

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].