Boomplantdagen in Parkbos De Haar van start op 5 november

Van 5 tot en met 8 november zullen duizenden mensen hun eigen gekochte bomen planten in Parkbos De Haar op landgoed Haarzuilens. Wil je ook een boom kopen kijk dan op de website van boom Natuurmonumenten.

Parkbos de Haar wordt een gevarieerd bos met verschillende soorten bomen en struiken, centrale vijver met rododendroneiland, speelplekken en ligweides. Door het bos slingeren wandelpaden, struinpaden en een fietspad. Kortom, een heerlijk bos om in rond te dwalen en te ontspannen. De eerste bezoekers zijn vanaf het voorjaar 2016 welkom!


Advertentie:

Lees hier de eerdere artikelen over Parkbos De Haar

2 reacties op “Boomplantdagen in Parkbos De Haar van start op 5 november”

  1. annemarie hoebink

    helaas , de boomplantdagen zijn vol , je zou zeggen dit kan niet , want er zijn nog genoeg bomen nodig .

  2. christien van leest

    wij hebben een heerlijke dag gehad ,ook kochten wij een pakket voor een vogelhuis voor onze kleinzoon .helaas krijgen wij het niet in elkaar ,kunt u ons een beschrijving of foto sturen of waar we het op internet kunnen opzoeken.

    bvd christien

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.