Werkzaamheden aan Albert Schweitzerlaan nog zeker 8 dagen

De meeste werkzaamheden voor de herinrichting van de straat zijn een tijd geleden gedaan. De aannemer moet nu nog een aantal wijzigingen en groenwerkzaamheden uitvoeren. Dit is het aanpassen van de inrit bij de parkeergarage (overgang van straat naar trottoir), plaatsen van een kruis op de invalideparkeerplaats en het planten van bomen. Bij de inspectie van het riool zijn nog mankementen gevonden. Deze repareert de aannemer ook.

Vanaf vandaag (26 oktober) voert de aannemer de werkzaamheden uit. De werkzaamheden duren ongeveer 8 tot 10 dagen. Dat is afhankelijk van de situatie. De weg zal op 2 plaatsen worden opengebroken. Het is de kruising Albert Schweitzerlaan met de Dokter Oolderslaan en een gedeelte van de weg richting de Hindersteinlaan. De kruising wordt afgesloten. Parkeren is bijna overal mogelijk. Plaatsen die buiten gebruik worden gesteld, zijn afgezet met hekken. De parkeergarage van de Albert Schweitzerhof zal toegankelijk zijn vanaf de Hindersteinlaan. Voor vragen en opmerkingen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met aannemer Pijnacker Infra op tel nr. 0348 – 46 02 49.

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven