Nieuwe DJ-wedstrijd Battle of the Beats gaat van start

27 oktober 2015 08:10  Redactie  5 reacties

De voorbereidingen voor de nieuwe DJ-contest voor jong talent uit Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern is begonnen. Op vrijdagavond 6 november nemen tijdens de Battle of the Beats de opkomende DJ’s uit Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern in Azotod het tegen elkaar op om uit te maken wie de winnaar van 2015 zal worden.

DJ Morris, deelnemer Battle of the Beats

In de muzikale strijd om de titel DJ 2015 nemen vier DJ´s/DJ-duo’s het tegen elkaar op. Tijdens deze battle bepaalt het publiek samen met de vakjury de winnaar van de avond. De vakjury bestaat uit: Frank Los aka DJ Frenquency, Boris Bals aka DJ Bo Risky en DJ Robin Nap. Frank Los is naast zijn werk als DJ ook festivalprogrammeur van grote namen, bijvoorbeeld DJ Shadow, en werkzaam met audio design en muziekproductie voor onder andere reclames, documentaires en korte films. Boris Bals heeft de DJ School Utrecht opgericht als onderdeel van de Dutch DJ Academy. Naast het zijn van een ‘gewone DJ’ is hij ook Radio DJ bij DeepFM! DJ Robin Nap is een van dé lokale DJ talenten. Hij heeft in 2013 de Prijs van de Kunstbende gewonnen.

masterclass Battle of the Beats

Tijdens een Masterclass workshop op 11 oktober zijn door DJ Bo Risky de DJ-skills van de deelnemers aangescherpt. De deelnemende DJ’s/DJ-duo’s zijn:

DJ Sandesh Kalloe
DJ Morris
DJ Twan
DJ Musics

Battle of the Beats vindt plaats op 6 november bij Azotod (Meerndijk 126, De Meern). De deuren gaan om 20.00 uur open en de battle vangt aan om 20.30 uur. De entreeprijs is €2,50 euro en iedereen is welkom. Meer informatie is te vinden op www.cultuur19.nl/KLUB19 en www.facebook.com/KLUB19.

De Battle of the Beats wordt georganiseerd door KLUB19, het jongerenprogramma van Cultuur19, Azotod, DE Vrijstaat en DOENJA Dienstverlening. De organisaties spannen zich in om creatieve jongeren een podium te bieden en hun talent te laten ontwikkelen.Advertenties:


5 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website