kasteel, De Haar, Haarzuilens

Sprookjesavonturen op Kasteel de Haar

Dit jaar is het de vijfde keer dat de baron en barones allerlei opvallende sprookjesvrienden uitnodigen voor het grote sprookjesfeest op Kasteel de Haar. Maar als plotseling vlak voor het jubileumfeest de baron wordt vermist, dreigt het feest in de soep te lopen.

Sprookje Kasteel De HaarWat hebben een gouden muntje, een ezeltje, een verwarde markiezin of een meterslange staart hiermee te maken? En welke vreemde voorwerpen ontdek jij in de metershoge kerstboom in de Main Hall van het kasteel? Zijn al deze aanwijzingen misschien dé oplossing voor de verdwijning van de baron? Vast staat dat de barones in alle staten is en dat iedereen alles op alles zet om ook dit jaar het sprookjesfeest weer tot een goed einde te brengen. Wil je weten hoe dit avontuur afloopt? Help mee om de baron te vinden en bezoek deze kerstvakantie de jubileumeditie van de Sprookjes van De Haar. Een kerstbelevenis voor de hele familie vol avontuur en doldwaze sprookjesachtige taferelen, ook voor wie niet in sprookjes gelooft.


Advertentie:

Ontdek het zelf van 23 december t/m 4 januari. Een kerstbelevenis voor de hele familie, ook voor wie niet in sprookjes gelooft…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.