Laatste keer in 2015! Preventiedag op zaterdag 31 oktober

Afgelopen zaterdag heb ik heel wat bewoners uit Terwijde en omstreken mogen verwelkomen in de preventie-trailer! De meeste bezoekers dachten hun woning goed beveiligd te hebben. Bij een aantal heb ik al een gratis huisbezoek gebracht en dit bleek in 100% van de gevallen niet zo te zijn!

Ruud Jansen op preventiedag in Terwijde
Gratis advies

Denkt u dat uw woning goed beveiligd is? Dat de inbreker er bij u langer dan 32 seconden over doet om binnen te komen? Dan nodig ik van harte uit om zaterdag 31 oktober 2015 een bezoek te brengen aan de trailer die op het parkeerterrein van Winkelcentrum Vleuterweide staat. Het adres van het winkelcentrum: Middenburcht 136, 3452 MT Vleuten.
Ik sta in ieder geval van 10:00 – 15:00 uur voor u klaar.

U krijgt van mij een gratis kopje koffie en u kunt rustig rondkijken. Een kort filmpje laat zien hoe snel de inbreker binnen is.

Misschien wilt u ook wel gebruik maken van mijn gratis preventie-advies bij u thuis! Loopt u gerust even de trailer binnen en vult u een afspraakformulier in. Het verplicht u tot niets!

Preventiedag
Ruud Jansen

Mijn naam is Ruud Jansen en ik ben erkend preventie-adviseur. Ik ben aangesloten bij de certificatie-instelling Stichting Centrum voor Beveiliging en Veiligheid (CBenV). Ik werk samen met de politie en de gemeente Utrecht om het aantal inbraken terug te dringen.
Een veel voorkomende inbraakmethode in de Leidsche Rijn is het “cilindertrekken”.
U draait de voordeur op slot, de inbreker komt langs en draait een metalen schroef in de cilinder. De inbreker staat binnen 35 seconden in uw woning! Ja, ook indien de deur op slot was!

Maak het de inbreker moeilijk! Als hij van buitenaf al ziet dat u maatregelen heeft getroffen, heeft hij meer moeite nodig om binnen te komen. Hoogstwaarschijnlijk gaat hij een deurtje verder!

Klik voor vergroting
Is uw slot bestendig tegen kerntrekken?

Ik kan u adviseren over het plaatsen van een kerntrekschild over uw huidige slot. Hierdoor kan de cilinder er niet meer uitgetrokken worden.

Ik ga vrijblijvend bij bewoners langs om te kijken of de woning inbraakveilig is. Hierbij kijk ik natuurlijk niet alleen naar de schilden op de deuren, maar ik loop uw hele huis door. Daarna krijgt u van mij een offerte waarin ik de eisen van het Politiekeurmerk op een rijtje heb gezet. 

En weet u wat nu zo leuk is? U heeft weer een veilig gevoel en dat stelt de gemeente Utrecht zeer op prijs! De gemeente Utrecht draagt daarom haar steentje bij. Zij vergoeden volledig de kosten van het certificaat Politiekeurmerk Veilig Wonen én van de aangebrachte verbeteringen vergoeden zij maar liefst 33%. De totale subsidie bedraagt maximaal € 400,00 en deze regeling is alleen bedoeld voor koopwoningen.

Onderhoudsbedrijf Ruud Jansen LogoBent u verhinderd? Geen probleem! Op mijn website www.ruudjansen.eu staat een contactformulier. Indien u hier uw gegevens achterlaat maak ik graag met u een afspraak. 
Vermeldt u nog even de actiecode PKVW-10 en u krijgt een leuke korting!

Wellicht tot ziens!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.