Oprichtingsakte Hockey Club Rijnvliet ondertekend

De nieuwe hockeyvereniging HC Rijnvliet is vandaag officieel opgericht met de ondertekening van de oprichtingsakte en het deponeren van de Statuten van HC Rijnvliet op het kantoor van Notaris Hagen te Vleuten. De oprichtingshandeling is verricht door de het voltallige eerste bestuur van de nieuwe vereniging.

Het eerste bestuur van HC Rijnvliet komt voort uit het Rijnvliet Kick-off team, een groep vrijwilligers die sinds de zomer van 2015 actief bezig is met de oprichting van de vereniging.

van links naar rechts: Willem Jan Beerthuis, Patrick Laurens, Hans Ruiter (Hockey technisch adviseur), Maarten Klein, Gerard Kohsiek

Het eerste bestuur van HC Rijnvliet wordt gevormd door Patrick Laurens (voorzitter), Maarten Klein (secretaris en PR/communicatie), Gerard Kohsiek (penningmeester en sponsoring/fondsenwerving) en Willem-Jan Beerthuis (accommodatie, materiaal). In de toekomst wordt dit bestuur mogelijk uitgebreid, ook zullen diverse commissies worden opgericht ter ondersteuning van het bestuur. Bestuur en commissies werken gezamenlijk aan de opbouw van de vereniging om in het voorjaar van 2016 klaar te zijn voor de eerste hockey activiteiten op de nieuwe hockeyvelden. Alle bestuursleden wonen in Utrecht en hebben kinderen die nog geen plekje hebben weten te bemachtigen op een hockeyclub in de buurt.

Aanleg hockeyvelden vordert
De aanleg van de twee kunstgrasvelden voor HC Rijnvliet op Sportpark Rijnvliet vordert volgens plan. De verwachting is dat de velden in het voorjaar van 2016 gereed zullen zijn. Inmiddels hebben al tientallen geïnteresseerden zich aangemeld via www.hcrijnvliet.nl als potentieel lid of als vrijwilliger. HC Rijnvliet streeft ernaar om, zodra de velden opgeleverd zijn, hockeyactiviteiten zoals trainingen en clinics aan te bieden aan geïnteresseerde potentiële leden. Potentiële leden kunnen via een voorinschrijving alvast meedoen aan deze hockeyactiviteiten op HC Rijnvliet. Vanaf januari 2016 wordt gestart met de aanmeldprocedure voor seizoen 2016/2017.

Meer informatie
Website: www.hcrijnvliet.nl
Facebook: www.facebook.com/hcrijnvliet
Twitter: https://twitter.com/hcrijnvliet
Email: [email protected]

Lees ook:
Nieuwe hockeyvereniging van start in Leidsche Rijn

3 gedachten over “Oprichtingsakte Hockey Club Rijnvliet ondertekend”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].