Aanhoudingen van o.a. een man uit Vleuten na hennepvondst

Op zondagavond 1 november werd bij een woning een nog onbekende hoeveelheid hennep aangetroffen. Er werden negen verdachten, in de leeftijd van 18 tot 54 jaar uit Utrecht en Vleuten, aangehouden.

Rond 22.00 uur meldde een getuige dat er een sterke henneplucht hing bij een woning aan de Anjelierstraat. Agenten gingen erheen en deden onderzoek. In de woning troffen zij zeven personen en een hoeveelheid hennep aan. Twee personen renden weg in de richting van de Amsterdamsestraatweg. De politie ging erachteraan en kon deze, en de zeven andere verdachten, aanhouden en meenemen naar het politiebureau voor verhoor. Hierna konden twee verdachten weer worden vrijgelaten, omdat zij niets met de zaak te maken hadden. Naast de hennep werden ook drie auto’s in beslag genomen. De politie doet onderzoek naar de betrokkenheid van de overige verdachten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.