Deel jouw mening in het online onderzoek van Leidsche Rijn Centrum

Wil je meedenken hoe jij het liefst winkelt over twee à drie jaar in Leidsche Rijn Centrum? Bewoners kunnen met het online onderzoek hun mening geven over de inrichting en bouw van het centrum. Wat kan bijdragen aan de winkelervaring en hoe het winkelen meer van deze tijd kan worden. Doel van het digitaal onderzoek is om samen met elkaar een aantrekkelijk winkelcentrum voor alle doelgroepen neer te zetten.

Impressie van Leidsche Rijn CentrumHet ideale winkelcentrum
Hoe ziet jouw ideale winkelcentrum eruit? Wil je online bestelde boodschappen vanuit je werk afhalen bij een drive-in of ga je het liefst naar de supermarkt? Gaat je voorkeur bijvoorbeeld uit naar zelfstandige, kleinere winkels of internationale ketens? Met hulp van antwoorden van bewoners wordt inzichtelijk gemaakt wat het winkelen in Leidsche Rijn Centrum straks relevant en prettig maakt. Jouw mening als toekomstige bezoeker wordt gewaardeerd. Met je deelname aan het onderzoek help je daadwerkelijk mee om ideeën en nieuwe concepten in de praktijk te brengen.

Ook jouw mening geven?
Leidsche Rijn Centrum straks hét centrum van de Leidsche Rijners laten worden, dat helemaal past bij deze tijd? Geef je mening in het digitaal onderzoek naar het winkelcentrum. Vul voor 23 november de online vragenlijst in.

De vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. Na afloop van dit onderzoek wordt nog een bijeenkomst georganiseerd waar de resultaten terugkoppeld zullen worden en waar eveneens nog ruimte is om door te praten over nieuwe ideeën.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.