Start ZorgOndernemershuis in Leidsche Rijn en Vleuten De Meern

Donderdag 5 november, tussen 10:00 en 13:00 uur, start het ZorgOndernemershuis in BlendUT, winkelcentrum Terwijde. Sinds de zomer van 2014 is er in het gebied Leidsche Rijn/Vleuten-De Meern een groeiende groep zorgaanbieders, mantelzorgers, zorgcliënten en overige geïnteresseerden bezig met Zorgverslimming. Dit betekent: zorg en welzijn leuker, efficiënter, menselijker, goedkoper, duurzamer en toekomstbestendig te maken door zaken anders en slimmer te organiseren.

De verbinders van Zorgverslimming komen tijdens hun gesprekken met zorgaanbieders, zorgvragers, ondernemers en met andere wijkbewoners, regelmatig verslimmende ideeën tegen. Vaak lopen mensen er al een tijd mee rond, maar weten ze niet hoe ze moeten beginnen. Ze hebben een keer informatie aangevraagd, maar die heeft hen ontmoedigd. Het lukt ze maar niet om een geschikte locatie te vinden. Of ze weten niet waar ze startkapitaal vandaan moeten halen.


Advertentie:

Het ZorgOndernemershuis gaat structureel aan de slag om deze initiatieven verder te helpen. Met fondsenwerving, het zoeken naar een locatie, het idee uit te werken tot een plan, of het doorverwijzen naar kansrijke partners.

Het ZorgOndernemershuis is iedere week één ochtend of middag op wisselende locaties in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Kijk op de website van Zorgverslimming: www.zorgverslimming.nl voor data en locaties. Je kan gewoon binnenlopen, maar aanmelden via info@zorgverslimming.nl is ook mogelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *