Eerste Battle of the Beats gewonnen door dj Twan

Op vrijdag 6 november vond in Azotod De Meern de eerste editie plaats van dj-wedstrijd Battle of the Beats. Grote winnaar was Dj Twan (12 jaar, foto). De wedstrijd werd georganiseerd door Cultuur19, De Vrijstaat, DOENJA Dienstverlening en Azotod om jong dj-talent een impuls te geven. Onder de naam KLUB19 ontwikkelen deze organisaties programma’s voor middelbaar scholieren in Leidsche Rijn/Vleuten-De Meern.

Eerste Battle of the Beats gewonnen door dj Twan
Foto: Anne Marije Heijmink

Grote Prijs van Leidsche Rijn
De eerstvolgende jongerenactiviteit van KLUB19 is de Grote Prijs van Leidsche Rijn (19, 20, 27 nov en 17 dec), met maar liefst 16 deelnemende jongerenbands. In drie voorrondes en één finale strijden zij om eeuwige roem en fantastische bandprijzen.

Break-in Experience
Van 2 tot 12 december vindt in Leidsche Rijn/Vleuten-De Meern een Break-in Experience ‘De zuivering’ plaats. Een unieke belevenis, waarbij het publiek zich puzzelend een weg baant door een ruimte en zo een science-fiction mysterie oplost. De Break-in Experience is ontwikkeld door studenten van de HKU Interactive Performance Design in samenwerking met lokale jongeren. Lees meer hierover in het eerder verschenen artikel of volg hen op Twitter: www.twitter.com/breakinroom.

Lees ook:
Nieuwe DJ-wedstrijd Battle of the Beats gaat van start
Alle artikelen over Grote Prijs van Leidsche Rijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.