Schokkende beelden van mishandeling 14-jarig meisje vrijgegeven

In het RTV Utrecht-programma Bureau Hengeveld heeft de politie videobeelden vrijgegeven van de zware mishandeling van een 14-jarig meisje op 4 juli afgelopen zomer op de Musicallaan in Leidsche Rijn. Het meisje kwam die dag net van de Haarrijnseplas waar op dat moment wat onrustigheden aan de gang waren.

Inmiddels heeft de politie de twee jongens verhoord, maar beiden zeggen niet te weten wie de dader is en er bestaat een grote kans dat zij niet durven wie de dader is omdat ze bang zouden zijn voor de agressieve jongen. De politie roept mensen op die de verdachte denken te kennen. Zij worden verzocht Meld Misdaad Anoniem te bellen: 0800-7000. Of de gewone tiplijn: 0800-6070.

Opname
Op onderstaande beelden is te zien hoe het slachtoffer een paar fikse klappen krijgt en de mishandelaar door een stel omstanders wordt tegen gehouden. De opname is gemaakt door een omstander die helaas alleen de achterkant van de dader wist te filmen. Let op; de beelden kunnen als schokkend worden ervaren. Bekijk de video hier.

Verdachte gezocht ivm mishandeling 14-jarig meisje
Klik voor vergroting

Lees ook:
Politie zoekt dader ernstige mishandeling 14-jarig meisje in Leidsche Rijn

2 reacties op “Schokkende beelden van mishandeling 14-jarig meisje vrijgegeven”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.