Start werkzaamheden fietsdoorsteken Jazzboulevard

Begin december kunnen fietsers op het vrijliggende fietspad langs de Jazzboulevard oversteken naar winkelcentrum Terwijde. Vanaf 16 november wordt gewerkt aan de aanleg van fietsdoorsteken naar de Billie Holidaystraat en de Nat King Colestraat.

Na de opening van het winkelcentrum hebben de gemeente, de winkeliersvereniging, wijkraad, fietsersbond en de beheerder samen gekeken naar verbeteringen in de openbare ruimte rond het winkelcentrum. Hieruit kwam dat bewoners de wens hadden voor 2 fietsdoorsteken. Deze zijn opgenomen in het Wijkactieprogramma 2016 voor Leidsche Rijn.

1 reactie op “Start werkzaamheden fietsdoorsteken Jazzboulevard”

  1. Fijn!

    Verder nog een verbaasde opmerking…6 verschillende partijen hebben hiernaar gekeken!! Dat zijn dus minimaal 6 mensen, maar waarschijnlijk meer. Kom op hè.
    We hebben nog zoveel onaffe fietspunten in LR…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.