Laat weten hoe jouw ideale winkelcentrum eruit ziet!

Hoe wil jij het liefst over twee à drie jaar in Leidsche Rijn Centrum winkelen? Bewoners kunnen nog voor 23 november de online vragenlijst invullen en meedenken over de inrichting en bouw van Leidsche Rijn Centrum. Doel van het digitaal onderzoek is om samen met elkaar een aantrekkelijk winkelcentrum voor alle doelgroepen neer te zetten.

Geef je mening in het digitaal onderzoek naar het winkelcentrum. Vul nog voor 23 november de online vragenlijst in. De vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. Na afloop van dit onderzoek wordt nog een bijeenkomst georganiseerd waar de resultaten terugkoppeld zullen worden en waar eveneens nog ruimte is om door te praten over nieuwe ideeën.

Impressie van Leidsche Rijn Centrum

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.