Jubileummiddag tien jaar Rood Noot

Vandaag, zondag 22 november 2015, viert Rood Noot haar tiende verjaardag met een feestelijke jubileummiddag vol toneel, muziek, kunst, literatuur, soep/taart en de uitgave van een jubileum uitgave van een cassette met tien schriftjes die alle op een andere manier terug- en vooruitblikken op Rood Noot, haar omgeving en haar bewoners. Met interviews, korte verhalen en poster. De hele middag staat in het teken van gloednieuwe, ter plekke gemaakte werken, performance en imporvisaties. Het jubileum met de naam ‘Uit het niets’ begint om 14:00 uur en gaat door tot 19:00 uur.

Rood Noot is te vinden in de voormalige paardenfokkerij uit 1880 die sinds 2005 wordt gebruikt als podium en atelier voor theater, muziek en andere kunsten en is te vinden aan de Oude Vleutenseweg 33 in Leidsche Rijn Voor meer info zie ook: www.rodnoot.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.