Inspiratieavond Gezonde Wijk op donderdag 26 november

Op donderdagavond 26 november wordt de inspiratieavond Gezonde Wijk gehouden in Weide Wereld (Teunisbloemlaan 48 in Vleuten). Heeft u als bewoner hart voor gezondheid en laat u zich hierin graag inspireren of heb je ideeën over hoe we met elkaar meer kunnen betekenen en bereiken voor een Gezonde Wijk in 2016? Misschien werk je wel in Leidsche Rijn of Vleuten-De Meern aan gezondheid en welbevinden kom adn naar deze inspirerende avond.

Flyer Gezonde Wijk voor bewoners
Klik voor vergroting

Aanmelden
Aanmelden is verplicht en kan via de volgende link. je kan ook een mailtje sturen met je naam, functie/bewoner en mailadres naar: gezondewijk@lrjg.nl

Programma
19.15 Inloop met koffie, thee

19.30 Welkom+ column ‘Hoe gezond zijn we in Leidsche Rijn Vleuten De Meern? Door Vinexvrouwtje. Het gaat wel behoorlijk goed, maar cijfers over overgewicht, weinig bewegen, stress en scheidingen liegen er niet om.

19.45 Inspiratie workshop positieve gezondheid en het 4 Domeinen model
Dit model verheldert en helpt in persoonlijke situaties en bij cliënten of patiënten. En het is een basis voor betere samenwerking in de wijk. Door Daphne Wiersma (Stichting Volte) met POH GGZ

20.30 Hoe gaat het nu met de Gezonde Wijk? Presentatie van events en ontwikkelingen afgelopen jaar in de Gezonde Wijk. Door Karolien van den Brekel, huisarts, en Astrid van den Broek, coördinator gezonde wijk (LRJG)

21.00 Pauze en netwerken

21.15 Actief aan de slag, in kleine groepen in gesprek: Hoe kunnen we het 4D model toepassen en gezondheid stimuleren in de wijk? Wat zijn de behoeften? Waar zit energie bij bewoners en professionals om mee aan de slag te gaan?

21.45 Samenvatting door Lian Winnemuller (Wereldweide). Afsluiting door Karolien van den Brekel

22.00 Borrelen en netwerken. Neem gerust jouw materialen mee om op de informatietafel neer te leggen.

Meer info
Meer informatie is te vinden op: www.lrjg.nl/nieuws, over het 4D model: www.stichtingvolte.nl. Vragen kunt u e-mailen naar: gezondewijk@lrjg.nl.

1 gedachte over “Inspiratieavond Gezonde Wijk op donderdag 26 november”

  1. Ik ben Houria
    Als u huishoudelijke hulp zoekt in de regio Utrecht ik hou me aanbevolen Ik heb 20 jaar ervaring in de schoonmaak ik vraag €12,50 per uur u kunt mij altijd benaderen wij komen er vast wel uit bij intresse stuur me dan een pb groetjes Houria

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.