Morgen bewonerspanel Leidsche Rijn Centrum

Bewoners kunnen zich nog aanmelden voor de bijeenkomst op donderdag 26 november over de invulling van tijdelijke ruimtes in het toekomstige winkelcentrum. De bijeenkomst is van 19.30 uur tot 21.30 uur. Meld je op deze pagina aan voor het thema ‘Invulling tijdelijke ruimtes omliggende gebieden’.

Bewonerspanel_customerjourneyTijdens de bijeenkomst wordt een workshop gegeven door Meet the Locals LRCentrum waarin wordt verzameld welke ideeën waar, wanneer en met wie gerealiseerd zouden kunnen worden op de plekken rondom het centrum die bij opening nog geen bestemming hebben. Als bewoner kan je meepraten en meedenken over specifieke thema’s rondom de bouw en inrichting van Leidsche Rijn Centrum.


Advertentie:

Nu meteen je mening geven? Vul voor 30 november de online vragenlijst in en laat weten hoe je straks wil winkelen in Leidsche Rijn Centrum.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.