Kerstmarkt Leidsche Rijn op 12 en 13 december in Centrum Vleuterweide

Op zaterdag 12 en zondag 13 december is Kerstmarkt Leidsche Rijn voor het eerst plaats in Centrum Vleuterweide. Op beide dagen staan er veel leuke kraampjes en sfeervolle houten huisjes, waar mensen hun kerstinkopen kunnen doen. Dit jaar zijn er een aantal originele foodtrucks en andere horecagelegenheden. De hoofdsponsor Kinderdagverblijf Jansen en Jansen zorgt ervoor dat er ook voor de kinderen weer van alles te doen is. Op het podium brengen allerlei culturele partijen hun zangkunsten ten gehore. Zo zijn er o.a. optredens koor Sound Around, Popkoor Elan, Zangstudio Leidsche Rijn, Lake District Sound en Juice. Kerstmarkt Leidsche Rijn is op zaterdag van 14.00 uur tot 21.00 uur en op zondag 13 december van 12.00 uur tot 17.00 uur. De organisatie verzoekt alle inwoners van Leidsche Rijn lopend of op de fiets te komen. Meer informatie is te vinden op www.kerstmarktleidscherijn.nl.

Kerstmarkt Leidsche Rijn
Foto: FanWork

De gezellige en drukbezochte kerstmarkt had vorig jaar maar liefst ruim 12.000 bezoekers. Met de verplaatsing naar Centrum Vleuterweide verwacht de organisatie nog meer bezoekers dan andere jaren. Centrum Vleuterweide wordt tijdens de Kerstmarkt Leidsche Rijn omgetoverd in een sfeervolle belevenis voor jong en oud. Tijdens de Kerstmarkt komen inwoners van Leidsche Rijn en omstreken hun kerstinkopen doen. Maar uiteraard brengen zij ook een bezoek aan de markt om creatieve ideeën op te doen, te kijken bij de gezellige activiteiten en optredens en om te genieten van een lekker hapje of drankje bij de sfeervolle horecapleinen.

Uitleg van de deelnemers aan Kerstmarkt Leidsche Rijn
Op Kerstmarkt Leidsche Rijn zijn drie soorten deelnemers; sponsors, deelnemers en winkeliers. Organisator Frank van der Steen, van FanWork Events: “Allemaal zijn zij even belangrijk voor een geslaagde en gezellige Kerstmarkt. De sponsors zorgen ervoor dat een groot gedeelte van de vaste kosten worden gedekt, zonder hun bijdrage zou het absoluut onmogelijk zijn om een dergelijk evenement te organiseren. Net zo belangrijk zijn de deelnemers. Zij kunnen deelnemen aan de markt door een kraam, houten huisje of tafel te huren. Deze deelnemers moeten producten of diensten verkopen welke te maken hebben met Kerst, winter, cadeaus of eten & drinken. Tot slot de winkeliers; zij zijn een nieuwe categorie op de Kerstmarkt. Aan hen is gevraagd om hun producten zoveel mogelijk in de bovenstaande categorieën te plaatsen.” Kerstmarkt Leidsche Rijn is dit jaar verplaatst naar Centrum Vleuterweide omdat het evenement een te grote belasting voor het Maximapark was.

Kraam huren?
Het is nog steeds mogelijk om een kraam, blokhut of pagodetent te huren. Verkoopt u bijvoorbeeld leuke cadeaus of mooie versiering voor in en rondom het huis, een lekkere wijn of goede kaas? Meldt u dan nu aan! De organisatie is op zoek naar standhouders met verschillende producten of diensten van kerstartikelen tot en met levensmiddelen. Een kraam huren kan al vanaf € 70,- per dag. U kunt zich inschrijven via www.kerstmarkltleidscherijn.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.