Zoekt u meer contact en gezelschap? Schuif dan aan bij het kerstdiner!

Voor elkaar, Buurtkamer de Schakel en sponsoren organiseren op maandag 21 december een gezellig kerstdiener voor mensen die wel wat contact en gezelschap kunnen gebruiken. Het diner wordt gehouden in De Weide Wereld (Teunisbloemlaan 50 in Vleuten). Aanmelden is verplicht en dient voor 14 december te gebeuren. Mmail of bel naar: infovoorelkaar@gmail.com / 06-23939282. U kunt doorgeven of u: een dieet heeft / vegetarisch bent / vervoer nodig heeft. Een kleine eigen bijdrage van € 4,- is te betalen bij binnenkomst.

Flyer Kerstdiner
Klik voor vergroting

Buurtkamer de Schakel
Buurtkamer de Schakel biedt een wekelijks ontmoetingsmoment voor senioren in Buurtcentrum de Schakel (Schoolstraat 11, Vleuten). De buurtkamer is speciaal bedoeld voor ouderen die niet meer zo makkelijk deel kunnen nemen aan allerlei activiteiten en het prettig vinden om in een rustige omgeving dicht bij huis, een kleine groep mensen te ontmoeten. Vast onderdeel van de buurtkamer is het samen koffie drinken en samen lunchen. Spelletjes, knutselen, zingen, uitstapjes in de omgeving, veel is mogelijk. Vooral wat de deelnemers zelf graag willen, proberen we te realiseren.

Voor Elkaar
Voor Elkaar zet zich in voor 60plussers uit Vleuten – de Meern die op zoek zijn naar nieuwe ontmoeting en gezelschap. Samen met een Voor Elkaar – vrijwilliger zoekt de deelnemer welke vorm van gezelschap een waardevol contact zou kunnen opleveren. Wanneer dit duidelijk is zoeken ze gezamenlijk naar een passende activiteit in de buurt. Als deze er niet is, denkt de Voor Elkaar- vrijwilliger mee hoe de deelnemer zelf kan organiseren wat hij/zij graag wil! Het doel van Voor Elkaar is dat de deelnemer uiteindelijk nieuw gezelschap ontmoet en daar blij mee is.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.