Weer een bijeenkomst van In Between Café Leidsche Rijn

5 december 2015 10:08  Redactie  1 reactie

Op dinsdag 8 december is er weer een ‘In Between Café Leidsche Rijn’ bijeenkomst in het prachtige Parkrestaurant Anafora gelegen in het Maximapark.

Deze bijeenkomst zullen er drie interessante workshops gegeven worden die aansluiten op de belevingswereld van het effectief solliciteren in deze veranderende maatschappij. Zo is er een workshop over het veroveren van een baan door virtuele netwerken, dat het brengen van orde en overzicht in je sollicitatieproces rust van binnen geeft, en op welke wijze je aan geluk kan werken.

Programma
Vanaf 09.45 kan men binnenlopen en om 10.00 uur starten het programma van workshops. Het officiële programma wordt gezamenlijk afgesloten om 11.30 uur.

Locatie
Locatie is de Parkzaal van Parkrestaurant Anafora in het Maximapark. Anafora vindt het belangrijk om bij te dragen aan het welbevinden van de bewoners en de sociale cohesie in Leidsche Rijn. Eigenaar Anafora Happy Megally: “Bovendien vinden we het belangrijk dat ieder mens, jong en oud, zich blijft ontwikkelen en een nieuwe stap maakt. Daarom dragen we het initiatief van In Between Cafe dan ook een warm hart toe.”

Waardebepaling achteraf
In Between Café  Leidsche Rijn vertrouwt in de kracht van het evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren zij het principe van waardebepaling achteraf. Dit houdt in dat workshop vrij toegankelijk is. Ze vragen je om van te voren na te denken over wat je van de workshop verwacht. Aan het einde van de workshop, bepaal jij wat de workshop jou heeft gebracht. In Between Café Leidsche Rijn nodigt je daarbij uit dit te waarderen in de vorm van een, voor jou passende, bijdrage in het ‘varkentje’ of door jouw talenten beschikbaar te stellen om de organisatie van het In Between Café verder te helpen.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

1 reactie


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website