Aanmelden brainstorm Gezondheidsdag 2016 vóór 13 december

Het plan is ontstaan om in het voorjaar van 2016 een Gezondheidsdag in de Weide Wereld in Vleuterweide te organiseren om de buurt met het plaatselijke gezondheidsaanbod bekend te maken. Samen op weg naar een gezond Vleuterweide. Het is de bedoeling om er met vereende krachten een spetterende dag van te maken!

Het initiatief wordt genomen door een klein groepje bewoners en ondernemers uit Vleuterweide met Gezondheid hoog in het vaandel, in samenwerking met initiatiefgroep Wereld-weide. Om van een dergelijke dag een succes te maken is veel man/vrouw-kracht, een goede planning en de nodige voorbereiding noodzakelijk. Hoewel er al wat basis ideeën zijn over de vorm waarin zo’n dag gegoten kan worden, is een ieders inbreng en medewerking hierin voorwaarde voor succes.


Advertentie:

Graag nodigt de Weide Wereld je dan ook uit voor een brainstorm moment in de Weide Wereld, Teunisbloemlaan 50, 3452CB Vleuten, op dinsdag 26 januari van 10.00 uur tot 12.00 uur. Aanwezig zijn betekent dat je kunt meepraten over de invulling van de Gezondheidsdag. Vanuit een gezamenlijke aanpak kunnen we met elkaar een mooi evenement organiseren voor Vleuterweide.

Aanmelden vóór 13 december.

Meer informatie, zie website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.