Gewapende overal op bedrijf aan Strijkviertel De Meern

Een bedrijf op het industrieterrein Strijkviertel in De Meern is vandaag tegen het einde van de middag overvallen door twee mannen. De twee in zwart geklede mannen kwamen rond 17:30 het bedrijf binnen waar op dat moment meerdere medewerkers aanwezig waren. De mannen spraken volgens de slachtoffers een buitenlandse taal, vermoedelijk Pools.

De één was opvallend lang met een breed postuur, de ander had een normaal postuur. Bij de overval raakte gelukkig niemand gewond. Ondanks een zoekactie met helikopter heeft het duo weten te ontkomen. Het is onduidelijk wat de overvallers hebben meegenomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.