Gezocht: opslagruimte voor kinderfietsen

Het aanschaffen van een kinderfiets is voor veel ouders een grote kostenpost. De Speelgoedbank ‘Het Speelkwartier’ De Meern biedt gezinnen de mogelijkheid om 1 fiets per jaar uit te zoeken, waar dankbaar gebruik van wordt gemaakt.

Via het ANWB Kinderfietsenplan hoopt de Speelgoedbank ‘Het Speelkwartier’ De Meern komend jaar weer een nieuw aantal fietsen in ontvangst te mogen nemen. Echter, opslagruimte hiervoor mist. Vandaar de oproep: Wie heeft of weet opslagmogelijkheden voor fietsen in de omgeving van Leidsche Rijn?

Heeft u suggesties? Laat het weten via [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].