Nieuwjaarstoost Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern

Vrijdagmiddag 29 januari van 17.00 – 19.00 uur is er een Nieuwjaarstoost in het Via Nova College voor alle actieve bewoners en initiatiefnemers in de wijken Vleuten-De Meern en Leidsche Rijn.

nieuw jaar borrelEen bijeenkomst om elkaar te ontmoeten, te netwerken en zichtbaar te maken welke activiteiten bewoners ondernemen. En te vieren met elkaar dat we weer een nieuw jaar in gaan waarin er nog meer tot bloei mag komen in deze wijken die volop in beweging zijn.

Deze 3e nieuwjaarsTOOST voor en door actieve bewoners van Vleuten-De Meern en Leidsche Rijn is een gezamenlijk initiatief van Driss Sayekh (stichting SUB), Dineke Oudijk (Gewenst Eigen Initiatief), Joannes Krens (Wijkraad Leidsche Rijn), Naomi Nederlof (Vrijwilligerscentrale Utrecht), Bart van Meeteren (DOENJA Dienstverlening), Sandra Willemsen (Welzaam) en Peter Klein Tank (Wijkbureau Vleuten-De Meern en Miriam Hueber (Wijkbureau Leidsche Rijn), ondersteund door Evalien van’t Veen.

Op de initiatievenmarkt staan de volgende thematafels:
1 veiligheid/leefbaarheid
1. kinderen/jongeren
2. mensen met beperking/ouderen/vluchtelingen
3. eten/ontmoeten
4. sport/bewegen/gezondheid
5. muziek/cultuur
6. groen/ duurzaamheid
7. blanco tafel

Bij elke tafel staat een expert die je kan ondersteunen in het vinden van zinvolle contacten op de bijeenkomst of in de wijk en je kan ondersteunen bij je project.

1 gedachte over “Nieuwjaarstoost Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].