kasteel, De Haar, Haarzuilens

Recordaantal bezoekers Kasteel de Haar

Kasteel de Haar trekt in 2015 met 260.000 bezoekers het hoogste aantal bezoekers in de geschiedenis van het kasteel. Nooit eerder brachten zo veel mensen een bezoek aan het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Gemiddeld trok De Haar in 2015 20% meer kasteelbezoekers dan in 2014, vooral de twee tentoonstellingen waren succesvol. Ook bezochten ruim 30% meer bezoekers het park en de stijltuinen rond De Haar en trokken de grote evenementen ruim 10.000 bezoekers meer dan vorig jaar.

De grootste verklaring voor de stijging van het aantal kasteelbezoekers zijn de twee succesvolle tentoonstellingen in 2015, met de eenmalige openstelling van het Châtelet in het voorjaar en ‘Etiquette: Hoe hoort het op De Haar’ in het najaar. Ook genoten meer mensen van het park en de stijltuinen rond het kasteel, het nieuwe hardloop evenement De Halve van De Haar en de Country and Christmas Fair.


Advertentie:

Kasteel De Haar

Foto: Kasteel De Haar Utrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.