Eerste ADHDcafé Leidsche Rijn

Als jij, je partner of kinderen AD(H)D hebben, weet je dat er lastige en mooie kanten er aan zitten. Het ADHDcafé Leidsche Rijn wil dan ook de plek zijn voor jou, maar ook voor familie en vrienden van mensen met AD(H)D om ervaringen en tips uit te wisselen. Van elkaars verhalen kunnen we leren en herkenning vinden.

Een echt programma hebben we (nog) niet de eerste keer. We willen in ieder geval dan horen of er in Leidsche Rijn ook behoefte is aan een regelmatig moment en plek waar we elkaar kunnen ontmoeten, spreken, tips en ervaringen delen. Want niemand begrijpt jou zo goed waar jij tegen aanloopt, als de andere deelnemers. Herkenning, begrip, het uitwisselen van ervaringen en het creatief meedenken met elkaar is ondersteunend. Onderwerpen die mogelijk dan of volgende keren voorbij kunnen komen zijn: Wat vertel je anderen over je AD(H)D, Medicatie, Relatie(s), Opvoeden, Wat haal je bij hulpverlening en coaches, Werk (betaald of onbetaald), andere aanverwante aandoeningen en Persoonlijke geschiedenissen enz. Het ADHD-Café Leidsche Rijn biedt ook de mogelijkheid om informatie (bv folders) te bekijken. Heb jij iets neem dit dan ook gerust mee om te delen. Ook zullen we hulpverleners/coaches uitnodigen om langs te komen en eventueel eens iets te vertellen. Ideeën genoeg dus en aan ons allen om te bepalen hoe het ADHDcafé Leidsche Rijn vorm gaat krijgen in 2016.


Advertentie:

De eerste keer zal het plaats vinden in conceptstore BlendUT in Terwijde.
Winkelcentrum Terwijde -Ella Fitzgeraldplein 185 – aan het centrale plein voor de witte boerderij.
Om 19.30 uur is de inloop, rond 19.45 uur willen we beginnen en rond 21.30 uur sluiten we af.
Het is gratis (een kleine bijdrage voor de locatie is fijn) maar je consumpties zijn wel voor eigen rekening.

Het ADHDcafé Leidsche Rijn heet mensen welkom die
* AD(H)D hebben (of binnen het gezin)
* overwegen zich te laten onderzoeken of vermoeden hebben.
* nauw betrokken zijn en hierover willen praten of meer van willen weten

De initiatiefnemers van het AD[H]D-Café Leidsche Rijn zijn Karen de Nooijer (Ochtendmanager die o.a. regelmatig mensen helpt die het huis(houden) even niet meer zien zitten) en Evalien van’t Veen (enthousiasteling die zelf sinds een jaar weet dat ze ADHD heeft en moeder van 2 ADHD zonen).

Wij maken graag een start met het organiseren van een aantal bijeenkomsten in 2016. Maar heten graag nog 1 of 2 organisatoren welkom, die AD[H]D hebben of zich op andere wijze bij mensen met AD(H)D betrokken voelen om het mee te organiseren.

Aanmelden voor de 7e januari hoeft niet, maar mag natuurlijk wel. Ook als je nog vragen hebt kun je deze mailen aan info@ochtendmanager.nl. Volgen op twitter kan ook: @ADHDcafeLR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *