DJ Workshop bij Media Markt in The Wall

Zondag 27 december is er een DJ workshop bij Media Markt Utrecht The Wall. Van 13:00 tot 17:00 uur is er een professionele DJ aanwezig die je de fijne kneepjes van het DJ vak leert! Tijdens deze interactieve sessies die ongeveer een uur duren, zullen jong en oud de basis kunnen leren van het “beatmatchen”. Daarnaast is er alle gelegenheid om kennis te maken met de professionele Pioneer DJ apparatuur.

Om teleurstelling te voorkomen en om te zorgen dat jij zeker bent van een plek tijdens deze workshop is het handig om je van te voren aan te melden (vol=vol). Hoe je dat doet en meer informatie lees je op onze website; www.mediamarkt.nl/utrechtthewall.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.