Eerste Ondernemersmarkt Leidsche Rijn

Op 22 maart 2016 vindt de eerste ondernemersmarkt voor ondernemend Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en omgeving plaats.

De sfeervolle markt zal bomvol staan met presentaties, workshops en netwerkactiviteiten met bezoekende collega-ondernemers. Voor ondernemers is dit is dé kans om hun bedrijf in korte tijd bij veel lokaal gevestigde ondernemers onder de aandacht te brengen.


Advertentie:

De ondernemersmarkt biedt 50 ondernemers de kans zich te presenteren. Er worden interessante workshops georganiseerd. Daarnaast kunnen exposanten kennismaken met ondernemende werkzoekende deelnemers van het In Between Café. Ook is er informatie te vinden over het aanbod van stagiaires, baanzoekers en andere ondernemersnetwerken.

De ondernemersmarkt wordt georganiseerd door de Ondernemersvereniging Leidsche Rijn – OVLR- , in samenspraak met de Bedrijvenkring Oudenrijn en in samenwerking met deelnemers aan het In Between Café Leidsche Rijn.

Als exposant krijg je een statafel met de gelegenheid een banner te plaatsen. Jouw bedrijfsnaam wordt vermeld in de informatiebrochure en op de website van de OVLR. De organisatie streven naar een mix van bedrijven.

Kijk op de website van de OVLR voor meer informatie: www.ovlr.nl of meldt je aan via info@ovlr.nl.

De ondernemersmarkt wordt gehouden op dinsdag 22 maart 2016 van 14.00 – 18.00 uur bij Autogrill Meerndijk 59, De Meern.

1 reactie op “Eerste Ondernemersmarkt Leidsche Rijn”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.