Ondernemers opgelet! Eén loket voor marketing en promotie in Leidsche Rijn

5 januari 2016 19:22  Redactie  Reageer

Vandaag hebben wij het contentmarketing bureau ContentToday.nl gelanceerd, hiermee introduceren we een platform van meer dan 150 contentmakers die voor organisaties artikelen en reportages in tekst, beeld, geluid en video brengen voor onder andere websites, social media, nieuwsbrieven en magazines.

Launched Today ContentTodayWij zijn zelf ondernemers uit Leidsche Rijn en zijn sinds 1999 werkzaam in de media. Twee jaar geleden hebben we Regio Leidsche Rijn opgericht om meer te weten te komen over de buurt en om bewoners onderling in contact te laten brengen. Het afgelopen jaar kregen wij steeds vaker het verzoek van lokale bedrijven om ze te ondersteunen met promotie en social media. Wij willen met onze expertise hen verder op weg helpen met o.a. social media, lokale marketing en het bouwen van websites.

Martijn Sierhuis
Martijn Sierhuis oprichter Regio Leidsche Rijn en ContentToday. Fotografie: Christiaan Krouwels, Styling: Pascale Portanger

Social media & lokale marketing
Doordat we met Regio Leidsche Rijn nu twee jaar actief zijn, werken we al veel samen met tekstschrijvers, videomakers en fotografen uit de regio. Met ContentToday bieden we op een laagdrempelige manier ondersteuning op het gebied van social media en lokale marketing.

Met ons netwerk creëren we verhalen die de doelgroep aanspreekt en met Regio Leidsche Rijn bieden we een podium. Zo zorgen we niet alleen voor goede content maar ook voor de promotie en een groter bereik in de regio. We hebben speciale promotiepakketten voor lokale zzp-ers, ondernemers en bedrijven samengesteld. Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Mail dan naar info@contenttoday.nl.

ContentToday Academy
Met de ContentToday Academy bieden we blogworkshops en social media cursussen voor ondernemers en bedrijven uit Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern en omstreken. Zo hebben wij recent een training social media voor welzijnsorganisatie Welzaam verzorgd. Het programma-aanbod van de Academy wordt eind januari bekend gemaakt. Volg ons op social media om daarvan op de hoogte gehouden te worden.

In de media
Leuk om te melden is dat de lancering van ContentToday.nl vandaag erg enthousiast door de landelijke vakpers is ontvangen. Lees hier het persbericht en neem een kijkje op de website www.contenttoday.nl. Onderstaand de artikelen en interviews over ContentToday in Adformatie, Marketing Tribune en Fonk online:

Adformatie: ContentToday van start met influencer platform
Fonk: ContentToday brengt twee generaties influencers samen
MarketingTribune: ContentToday brengt oude en nieuwe generatie influencers samen
Emerce: Nederlands bureau ContentToday helpt bedrijven met vinden influencers
Interview op Fonk: Vloggers gaan samenwerken met journalisten’

Oproep!
Wij zoeken contentmakers die altijd vol passie verhalen brengen in tekst, beeld, geluid of video. Wil je op de hoogte gehouden worden van passende freelance opdrachten? Sluit je dan aan bij ons netwerk. Ben je een gemotiveerde blogger, vlogger of Instagrammer meld je dan aan!

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website