Verhalen van Utrechters die leven met beperking, ziekte of stoornis op hoiUtrecht

Inspirerende verhalen van Utrechters die leven met een beperking, ziekte of stoornis.

De gemeente Utrecht heeft financiering toegekend aan hoiUtrecht, een verhalenbundel over Utrechters die leven met een beperking, ziekte of stoornis. De gemeente is daarmee officieel partner geworden.

hoiUtrecht heeft als doel mensen met en zonder krasje te verbinden, te inspireren en hen bewust te maken van zichzelf en hun omgeving. Het bijzondere aan deze mensen – en hun verhalen – is dat zij zich niet laten leiden door die beperking, maar het heft zelf in handen nemen.

De eerste verhalen staan inmiddels online op www.hoiutrecht.nl. Daarmee heeft hoiUtrecht al naamsbekendheid en 300 volgers geworven. Dankzij de steun van de Gemeente Utrecht wordt er veel meer mogelijk. hoiUtrecht lanceert deze week met 4 nieuwe verhalen en vanaf januari verschijnt er wekelijks een verhaal.

Het project is tot stand gekomen in samenwerking met Zorgverslimming, dat initiatieven als hoiUtrecht helpt een vliegende start te maken.

Utrechters die hun verhaal willen delen, kunnen contact opnemen met hoiUtrecht: deeljeverhaal@hoiutrecht.nl of kijk op www.hoiutrecht.nl/deel-je-verhaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.