Vogelexcursie met ontbijt

Op zondag 17 januari start de winterweek van Utrecht Natuurlijk én is er de nationale tuinvogeltelling. Tel mee bij Utrecht Natuurlijk tijdens de winterse vogelexcursie. Kies voor een excursie bij jou in de buurt: Steede Hoge Woerd, Griftsteede, Koppelsteede, Eilandsteede of stadstuin Klopvaart!

Welke vogels leven er in Utrecht? Hoe overleven zij de winter? Waar vinden zij in de stad het voedsel dat zij nodig hebben om warm te blijven? Ontdek het tijdens de excursie in het park onder leiding van een vogelkenner. Daarna geniet je bij Utrecht Natuurlijk van een heerlijk ontbijt en voorzie jij je ‘interne kacheltje’ van brandstof.

Meld je voor zondag 10 januari aan voor de excursie via: www.utrechtnatuurlijk.nl/activiteiten/

Kosten: 5 euro p.p. inclusief ontbijtbuffet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.