Culturele nieuwjaarsborrel van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern

Op zondag 10 januari 2016, de Culturele Zondag Nieuwjaarsduik, vindt in Brede School Het Zand de jaarlijkse Duik in het Zand plaats. De middag wordt georganiseerd door Cultuur19 en DOENJA Dienstverlening in samenwerking met de partners van de Brede School.

Tussen 12.00 en 17.00 uur is iedereen welkom voor een breed programma met bekende en nieuwe gezichten op het gebied van kunst, cultuur en sport.

De band Mooi Weer Op Straat trad al eerder op tijdens de Duik en staat garant voor een vrolijke mix van allerlei muziekstijlen. Ook het Koor en Orkest van de Brede School Het Zand komt optreden en Vocal Arts Academy geeft een workshop Popkoorzang met na afloop een presentatie met live band.

Dans Atelier 42
Foto Dansatelier 42

Naast luisteren naar muziek is er ook genoeg actiefs en creatiefs te doen. Anton Klein geeft een kinderworkshop Optische Illusies maken. Frouke Ringenoldus is professioneel fotograaf en geeft in de workshop ‘Fotograferen met je smartphone’ tips om betere foto’s te maken.
Voor een proefles dansen kunnen kinderen vanaf 6 jaar terecht bij Dansatelier 42. Choreograaf Minke Elisa Brands geeft moderne danslessen, ballet en choreografie aan kinderen, jongeren en volwassenen. Vooraf wordt een korte dansdemonstratie gegeven. Jongere kinderen en peuters zijn welkom bij Dreumeland voor een kennismakingsworkshop dans.

In de gymzaal kunnen kinderen zich uitleven in de open piste van Circus DIEDOM en een les judo krijgen van Erik Verlaan Sport. De schaapskooi is weer geopend en Cofie is aanwezig met geurige koffie, geschonken door een professionele barista.

Brede School Het Zand is gevestigd op Pauwoogvlinder 20 te Utrecht. Meer informatie over het programma en het tijdschema is te vinden op www.cultuur19.nl. Entree is gratis.

Duik in het Zand wordt georganiseerd door Cultuur19 en DOENJA Dienstverlening en is een onderdeel van de Culturele Zondag Nieuwjaarsduik. De Duik komt tot stand in nauwe samenwerking met de gebouwpartners van Brede School Het Zand: Montessorischool Arcade, OBS Het Zand, Cultuur19, DOENJA Dienstverlening, Saartje Kinderopvang en Buitenschoolse Opvang, NMC Utrecht, Peutercentrum Spelenderwijs Utrecht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].