Foodfestival in het Maximapark

In mei 2016 krijgt Leidsche Rijn een eigen foodfestival in het Maximapark georganiseerd door initiatiefnemers Emile Metekohy en Gio Asmus uit Utrecht.

In het derde weekend van mei wordt het Maximapark een plek waar jong en oud, familie en vrienden moeten gaan genieten van lekkere, ter plekke vers bereide, culinaire verrassingen die foodtrucks, mobiele cateraars en lokale ondernemers met liefde en plezier serveren.

Het foodfestival moet méér worden dan alleen eten en ontspanning. Emile Metekohy vertelt: β€œMet Maximaal Genieten willen we voor verbinding zorgen tussen jong en oud, tussen de buurtbewoners van Leidsche Rijn onderling en hen daarnaast ook die pure beleving bieden. Het gaat om het totaalplaatje: een warm zonnetje, goed gezelschap, live muziek, boeiende gesprekken, culinaire inspiratie opdoen en dat alles onder het genot van heerlijk eten.”

Het festival gaat drie dagen duren van vrijdag 20 tot en met zondag 22 mei.

23 gedachten over “Foodfestival in het Maximapark”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.