Stel jezelf voor! Interview met Schoonheidssalon Centrum Phoenix

Maak kennis met Schoonheidssalon Centrum Phoenix. Sacha Willems van Beter Geschreven sprak met eigenaresse Yvonne van Bezu.
Midden in Vleuten aan de Schoolstraat 22 heeft Yvonne van Bezu haar eigen salon. Eerst had zij 15 jaar een salon aan huis. Toen het daar te klein werd betrok zij alweer 15 jaar geleden dit pand.

Schoonheidssalon centrum Phoenix - Yvonne van Bezu
Yvonne van Bezu

Yvonne heeft dus al 30 jaar ervaring. Ervaring als ondernemer en in het vak. Alle reden om Yvonne wat vragen te stellen.

Opvalt dat in de naam van je bedrijf Phoenix niet alleen het woord Schoonheidssalon staat maar ook Centrum. Wat is de reden daarvan?
Yvonne: “De keuze voor “Centrum” komt door de veelzijdigheid van Phoenix. Bij Phoenix richten wij ons op alle facetten van het lichaam; uitwendig maar ook inwendig. Zo test ik bijvoorbeeld ook op allergieën. Mijn grootste drijfveer is om mensen te helpen; om ze van hun klachten af te helpen en hun uiterlijk op te knappen.

Kun je wat meer vertellen over wat de schoonheidssalon kan betekenen voor mensen?
Yvonne vertelt dat ze samen met een team van inmiddels 5 schoonheidsspecialistes alle gezichts- en lichaamsbehandelingen aanbiedt die je in een moderne schoonheidssalon mag verwachten. En meer. Dat bewijzen bijvoorbeeld hun nieuwste rimpeltechnieken en het uitgebreide massage-aanbod. Hun pakket is up-to-date. Ze gaan mee met de tijd, hetgeen onder andere blijkt uit het aanbod van wimper-extensions en de nieuwste peel-off voor gelnagellak.

Ze benadrukt dat ze dit alles alleen maar kan doen samen met haar team. Yvonne maakt duidelijk dat ze haar team bijzonder waardeert. Alle medewerkers hebben hun eigen talent en met zijn allen streven ze naar kwaliteit van hoog niveau.

Schoonheidssalon centrum Phoenix
Schoonheidssalon centrum Phoenix in Vleuten

En waar staat het onderdeel Centrum nog meer voor?
Zelf verzorg ik ook reading- en healingsessies”, vertelt Yvonne. Hiervoor heeft zij onder andere een 3-jarige opleiding gevolgd aan de Academie voor Mediumschap en diverse masterclasses in Engeland van elk een jaar lang. In januari 2016 begint zij weer aan een nieuwe masterclass in Engeland.

Bij healing maakt zij contact door haar handen op te leggen om zo lichamelijke of geestelijke blokkades op te heffen en te “healen”. Daar gebruikt ze verschillende technieken voor.

Bij een reading ligt het eraan waar iemand voor komt. Yvonne maakt op een ontspannen manier contact met overleden dierbaren. “Het is net als even gezellig op de thee of koffie gaan bij de dierbaren”, vindt Yvonne. Verder geeft zij ook een reading als mensen niet weten welke kant op te gaan of als er bepaalde problemen spelen. Yvonne: “Het moet bovenal ontspannen zijn. Natuurlijk komen er weleens emoties los, maar vaak geeft dat opluchting.

Verder geeft Yvonne ook diverse cursussen, over bijvoorbeeld reiki, meditatie of healing.

Wat is ondernemen voor jou?
Yvonne: “Ondernemen is voor mij vanuit je hart uitvoeren waartoe je gedreven wordt. Vanuit die gedrevenheid kom je vanzelf in het ondernemerschap.” Yvonne heeft daar niet bewust voor gekozen; het kwam op haar pad. Doordat ze idolaat is van haar vak. “Dan ben je daar gewoon altijd mee bezig.” Het is al snel duidelijk dat Yvonne nooit stil zit. Een echte werker!

Waar staat Phoenix over 5 jaar?
Over 5 jaar hebben wij ons aanbod nog meer verfijnd en aangepast aan de wensen van die tijd”, zegt Yvonne. “Met een uitstekend team bieden wij hoge kwaliteit.
Zelf wil ze de komende jaren zo veel mogelijk spiritueel werk doen. Haar doel voor Phoenix is nog meer bekendheid verwerven voor alle soorten behandelingen, haar spiritueel werk en de cursussen.

Wat vind jij het leukste werk om te doen?
Ik vind juist de combinatie het leukste. Ik zou niet alleen maar managementtaken willen doen. Ook nog zelf behandelingen uitvoeren, mijn medewerkers adviseren en daarnaast het accent meer gaan leggen op het spirituele vlak; dit alles samen geeft mij voldoening.

Phoenix is elke werkdag geopend en op verzoek 2 keer per maand op een zaterdag. Interesse? Bel voor een gratis intakegesprek naar 030 677 5626, kijk op www.centrumphoenix.nl of volg Schoonheidssalon Centrum Phoenix op Facebook.

Lees hier alle blogs op de blog pagina van Phoenix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.