Tijdelijk gebouw Albert Heijn op het muziekplein gedemonteerd en afgevoerd

Voor 1 maart is het tijdelijk gebouw van de Albert Heijn op het muziekplein gedemonteerd en afgevoerd. Het demonteren van het gebouw duurt volgens de eigenaar 4 weken.

In 2015 is, in een coproductieproces, gezocht naar een mogelijke bestemming voor het tijdelijke gebouw van de Albert Heijn in Terwijde. Coproducenten en initiatiefnemers konden uiteindelijk het huidige pand niet huren. Omdat het gebouw geen functie meer krijgt, is besloten om het weg te halen. Het gebouw wordt gedemonteerd en mogelijk weer opgebouwd in Duitsland als noodopvang voor de vluchtelingen.


Advertentie:

De coproducenten van het Muziekplein zoeken nu naar een nieuwe invulling van het Muziekplein. Mogelijke initiatieven voor het plein zijn; speelruimte in de openbare ruimte en een pand voor collectieve activiteiten van ondernemers met een maatschappelijke betekenis voor de buurt.

Meer informatie over het Muziekplein vindt u op www.muziekplein.nl.

4 reacties op “Tijdelijk gebouw Albert Heijn op het muziekplein gedemonteerd en afgevoerd”

  1. Jammer dat er niet juist iets moois van gemaakt wordt waar behoefte aan is bij de inwoners… Een gave locatie om een feestje te kunnen geven voor kinderen/tieners, creatieve workshopruimte… Maar het moet te veel geld opbrengen….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.