Hockey Club Rijnvliet opent ledeninschrijving op 15 januari 2016

Na maanden van voorbereiding opent Hockey Club Rijnvliet op vrijdag 15 januari 2016 de ledeninschrijving. Vanaf dat moment kan iedereen, die op 1 oktober 2016 zes jaar of ouder is, zich aanmelden voor een lidmaatschap bij de nieuwste hockeyvereniging van Utrecht/Leidsche Rijn. De aanmelding vindt plaats middels een online inschrijfformulier op www.hcrijnvliet.nl. De link naar dit inschrijfformulier wordt op 15 januari 2016 geopend en sluit op 31 januari 2016.

Ook senioren, studententeams en trimhockeyers zijn meer dan welkom op HC Rijnvliet. Studenten profiteren bovendien van een aantrekkelijke studentenkorting op de
contributie.

Achter de schermen is het nieuwe bestuur van HC Rijnvliet, samen met andere vrijwilligers en project-ondersteuners al sinds de zomer van 2015 bezig met de oprichting van de nieuwe hockeyclub. Inmiddels zijn veel vrijwilligers actief, is het nieuwe tenue ontworpen, vordert de aanleg van de twee kunstgrasvelden op Sportpark Rijnvliet voorspoedig en is een start gemaakt met de actieve werving van nieuwe leden.

Uniek pré-lidmaatschap
De online aanmelding is voor hockeyseizoen 2016/2017, dat start in augustus 2016. Omdat naar verwachting de kunstgrasvelden in april 2016 al gereed zijn, biedt de vereniging tegelijkertijd een aantrekkelijk en uniek pré-lidmaatschap aan voor het lopende seizoen. Hiermee komt HC Rijnvliet tegemoet aan de grote behoefte van haar potentiële leden om zo snel mogelijk met het hockeyspel te starten. Tevens bieden we de nieuwe leden zo al de broodnodige hockey-ervaring aan om na de zomer voorbereid met het team de competitie in te gaan.

Het HC Rijnvliet pré-lidmaatschap loopt van 1 april 2016 tot en met 30 juni 2016. Leden die zich ook aanmelden voor het pre-lidmaatschap van HC Rijnvliet krijgen daarvoor in die periode het volgende:

– wekelijkse hockeytraining op woensdag of donderdagmiddag onder deskundige leiding;
– elke zaterdag (m.u.v. vakantieperiode) een onderlinge wedstrijd op HC Rijnvliet;
– 3x deelname aan een ouder-kind clinic (16 april, 21 mei en 4 juni) waarbij aan het lid en zijn of haar ouders/verzorgers uitleg wordt gegeven over de visie van HC Rijnvliet en het hockeyspel;
– deelname aan het HC Rijnvliet onderlinge toernooi op 18 juni 2016.

Plaatsing jeugdleden
HC Rijnvliet kan het eerste seizoen omstreeks 300 leden plaatsen, verdeeld over alle leeftijdscategorieën (benjamins, F t/m A jeugd, senioren vanaf 18 jaar, veteranen vanaf 35 jaar en trimhockeyers). Als er meer jeugdaanmeldingen zijn dan beschikbare plaatsen dan worden kinderen geplaatst op volgorde van aanmelding. Indien er na sluiting van de aanmeldperiode op 31 januari 2016 nog plek is in bepaalde leeftijdscategorieën dan wordt de inschrijfperiode verlengd. Dit wordt op www.hcrijnvliet.nl bekendgemaakt.

HC Rijnvliet hockeyMeer informatie
Website: www.hcrijnvliet.nl
Facebook: www.facebook.com/hcrijnvliet
Twitter: https://twitter.com/hcrijnvliet
Email: [email protected]

Over Hockey Club Rijnvliet
HC Rijnvliet , opgericht op 29 oktober 2015 is met 2 kunstgrasvelden (water- en zandveld) gelegen op Sportpark Rijnvliet in Utrecht Leidsche Rijn en biedt vanaf seizoen 2015/2016 hockey in de officiële KNHB-competitie aan voor jeugd vanaf 6 jaar en senioren vanaf 18 jaar. HC Rijnvliet wil zich onderscheiden door het waarborgen van kwaliteit in de volle breedte, met serieuze aandacht voor de hockeyontwikkeling van iedere speler.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].