Wervelende Winterweek van Utrecht Natuurlijk

Van zondag 17 t/m zondag 24 januari organiseert Utrecht Natuurlijk een wervelende Winterweek met hartverwarmende activiteiten voor jong en oud. Hoe overleven mensen, dieren en planten de winter? En hoe houden wij huis en haard duurzaam warm? Antwoorden op deze vragen vind je tijdens de Winterweek. Doe mee met bijzondere activiteiten op zes locaties van Utrecht Natuurlijk.

Tel mee bij Utrecht Natuurlijk
De Winterweek start met vogelexcursies met ontbijt tijdens de Nationale Tuinvogeltelling op zondag 17 januari. In de middag gevolgd door de activiteit “Maak een vogelrestaurant”. Geef Utrechtse vogels wat extra energie om de winter goed te overleven.

Haak aan
De hele week wordt er een geiten brei-actie voor geit Betty gevoerd. Zij heeft het koud deze winter en daarom wordt er een lange sjaal voor haar gehaakt.

Overleef
Leerlingen van Utrechtse basisscholen volgen de hele week lessen “Overleven in de winter”. Ook is er een bijzondere voorleesbelevenis voor kinderen van voorscholen en kinderopvang.

Laat initiatieven bloeien

Op woensdagavond 20 januari worden er tips om duurzame initiatieven te laten bloeien gedeeld tijdens de workshop fondsenwerving en crowdfunding.

Geniet en ontdek
De week wordt afgesloten met een wintermarkt bij Griftsteede. Kom genieten en ontdek hoe je huis en haard isoleert en je jezelf duurzaam warm kan houden in de winter. Meer weten over de winterweek? Bekijk het programma op www.utrechtnatuurlijk.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.