Ideeën bewonersavond Amaliapark worden uitgewerkt

Op dinsdag 5 januari 2016 was er een bewonersavond in de Sporthal Sportcampus. Het ontwerp om het Amaliapark groener en mooier te maken, werd hier besproken. De gemeente heeft het proces uitgelegd en bewoners hebben hun mening over het onderstaande ontwerp gegeven.

Het ontwerp
Het ontwerp is in overleg met de gemeente en diverse mensen gemaakt in het kader van het Wijkgroenplan Leidsche Rijn. Bewoners en de basisschool de Klimroos hebben wensen ingediend om het Amaliapark mooier en groener te maken. Het ontwerp bevat nieuwe bomen en afwisselende planten, een extra pad en natuurlijke speelelementen bij basisschool de Klimroos.

Momenteel wordt de informatie die uit deze bewonersavond gekomen is, verwerkt.

Meer informatie
Wilt u meer informatie? Bel dan met Bettina Leiss van Stadsingenieurs, telefoon 030 – 286 00 00 of e-mail bettina.leiss@utrecht.nl, onder vermelding van ‘Amaliapark’.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.