Inschrijving LoopFestival Leidsche Rijn is van start!

De inschrijving van het eerste LoopFestival LeidscheRijn, in het Máximapark, is geopend. T/m 30 april is er voordelig in te schrijven voor dit familiefestival dat plaatsvindt op zondag 29 mei. Het LoopFestival bestaat uit verschillende looponderdelen voor het gehele gezin. Daarnaast zullen er ook toplopers aan de start staan bij het hoofdonderdeel 15 km DeLoopVanLeidscheRijn.

Mooi foto Zandweg met lopersDe start/finishlocatie van het LoopFestival LeidscheRijn is in het Máximapark (Leidsche Rijn). Het dagprogramma bestaat uit diverse looponderdelen, met een gezond ontbijtje als aftrap van de dag en live muziek als afsluiting. De 15 km DeLoopVanLeidscheRijn zal bij dit LoopFestival Leidsche Rijn voor de 4e keer georganiseerd worden. Voor de Lint-Wurmpie Run is dit de 5e editie. Naast de 15 km DeLoopVanLeidscheRijn en de 1 en 2 km KOKO Lint-Wurmpie Run, is er het nieuwe onderdeel: de DivaRun van 5 km speciaal voor ‘Diva’s’! Daarnaast zijn er de onderdelen de Abrona Loop (voor mensen met een verstandelijke beperking) en de 7,5 km ‘Door het Lint’, voor alle snelle sportievelingen waarbij je letterlijk ‘Door het Lint’ gaat op muziek.

Een uniek, nieuw onderdeel is de ‘Wurmpie’ Run voor kinderen van 3 tot 4 jaar, waarbij deze peuters 250 meter rennen. Verder zal er een festivalterrein gebouwd worden met een Romeins dorp met échte Romeinen en ambachten, sport en spel voor de kinderen, runningXpo en catering.

Meer informatie en inschrijven: www.loopfestivalleidscherijn.nl. Schermafbeelding 2015-11-21 om 11.32.36

7 reacties op “Inschrijving LoopFestival Leidsche Rijn is van start!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.