Wandelgroep LOOP zoekt MEELOPERS

WandelgroepLOOP loopt in 2016 naar haar eerste lustrum toe. Drie november 2016 bestaat WandelgroepLOOP 5 jaar en dat wordt natuurlijk gevierd in november met een speciaal soort wandeling in het Maximapark in Vleuten. In de afgelopen 4 jaar is wandelgroepLOOP uitgegroeid tot een groep enthousiaste wandelaars van ongeveer 100 deelnemers.

Iedere week wordt er gelopen in Maarssen, Vleuten-De Meern en Nieuwegein met 6 groepen wandelaars. De afstanden variëren van 6-8 kilometer op de doordeweekse dagen en van 10-15 kilometer op zaterdag. Op maandagmorgen wordt er gelopen in Maarssen, op dinsdagmiddag en donderdagmorgen in Vleuten-De Meern en op woensdagmorgen lopen in Nieuwegein. Op zaterdag starten altijd de langere wandelingen ergens in de wijde omgeving van Vleuten. Na afloop van iedere wandeling wordt er gezellig met de liefhebbers koffie gedronken, als dat mogelijk is.

Je kunt je aanmelden voor alle wandelgroepen als je wandelen met elkaar in je eigen omgeving leuk vindt. Gezondheid is het eerste doel, waarom mensen meelopen maar een goede tweede reden is het leren kennen van nieuwe mensen en als goede derde reden wordt aangegeven het ontdekken van je eigen buurt en omgeving.

Naast het iedere week met elkaar wandelen zijn er in de afgelopen jaren hechte vriendschappen en veel leuke initiatieven ontstaan bij de wandelaars.
De wandelgroepgroepLOOP op maandagmorgen in Maarssen en wandelgroepLOOP op dinsdagmiddag in Vleuten zouden het extra leuk vinden als er zich meer meeLOPERS zouden aanmelden voor hun groepen.

Sinds september 2015 wordt er ook op de woensdagavond gelopen vanaf Buurtcentrum De Weide Wereld in Vleuten . Deze wandelaars hebben afgelopen zomer de Diabetes Challenge volbracht en zijn nu een groep heel enthousiaste wandelaars op de woensdagavond geworden . Je hoeft geen diabetes te hebben om me deze groep mee te komen lopen, iedereen is welkom op woensdagavond. Ook deze groep zou het erg leuk vinden als nieuwe LOPERS zich aan zouden melden!

De eerste keer meelopen plus de eerste keer koffie is gratis.

Wil je graag informatie over het meewandelen, startplaatsen, starttijden en kosten , stuur dan een mail naar smitejj@dds.nl of bel Nel 06-22767450. Ook kun je je aanmelden om een keer gratis mee te komen lopen met ons.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.